Κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα οι μαθητές του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα δίπλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυλίσου για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που οι μισοί γονείς ήταν εντός της αίθουσας ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν έξω.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" για να απολαύσει τις χορογραφίες και τις παραστάσεις των μαθητών του Συλλόγου, ξεκινώντας από τα τμήματα μπαλέτου, hip – hop και τέλος των κρητικών χορών.

Αρχικά στην σκηνή ανέβηκε το τμήμα του μπαλέτου με τις μικρές μπαλαρίνες ντυμένες ως αγιοβασιλίνες, ρούντολφ το ελαφάκι και μικρά ξωτικά να παρουσιάζουν τις χορευτικές τους φιγούρες με ιδιαίτερη χάρη.

Μετά τις πρώτες χορογραφίες στη σκηνή ήρθε η ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων με τα δυσδιάκριτα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο. Ένα από τα πιο διάσημα μπαλέτα όλων των εποχών, ο «Καρυοθραύστης» παρουσιάστηκε από το τμήμα μπαλέτου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου για να συνεχίσει η πολύ εντυπωσιακή χορογραφία των κοριτσιών του Συλλόγου με τίτλο "Ο χορός των χιονονιφάδων"", η οποία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότητα του κοινού.

Συνέχεια είχε το τμήμα του Hip – Hop με τρεις χορογραφίες.

Στη σκηνή ανέβηκαν τα μικρά του Συλλόγου, χορεύοντας old school hip hop σε πολύ έντονο ρυθμό, με πόζες, φιγούρες και σίγουρα στυλ.

Ακολούθησαν οι μαθήτριες του δεύτερου τμήματος οι οποίες χόρεψαν το fuego και το τρίτο τμήμα του Συλλόγου αποδεικνύοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου, αφού οι μαθητές παρουσίασαν τις χορογραφίες τους με επαγγελματισμό και χάρη.

Τέλος, στη σκηνή ανέβηκε η χοροδιδάσκαλος κ. Μαρία Δαφνομήλη με τους μαθητές των κρητικών τμημάτων, οι οποίοι χόρεψαν σιγανό και συρτό ακολουθώντας την παράδοση.

Το "παρών" στην Τύλισο έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος, ο τοπικός σύμβουλος Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός και πολλοί άλλοι.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ