Με νίκη έκλεισε το 2019 η Ροδιά, 3-1 τις Ελπίδες Ηροδότου!

Petite Perle 300×250

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η Ροδιά που επικράτησε εύκολα με 3-1 των Ελπίδων Ηροδότου για την 11η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ!

Η ομάδα του Μαλεβιζίου στην καλύτερη ίσως φετινή της εμφάνιση θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει περισσότερα τέρματα αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη. Στο 65ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεμονάκη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Γιώργος Μπελιμπασάκης στην επαναφορά έγραψε το 1-0 για την Ροδιά!

Λίγο αργότερα ο εξαιρετικός Στεργιάννης μετά από σέντρα του Λεμονάκη έκανε το διαγώνιο σουτ και έγραψε το 2-0.

‌Την νίκη για τους πράσινους σφράγισε στο 80ο λεπτό με όμορφο πλασαριστό σουτ ο Λεμονάκης. ‌Οι Ελπίδες Ηροδότου το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 89' με τον Ποταμιάνακη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΙΑ: Καρπαθάκης, Φλουρής (86' Ναξάκης), Βαμβουκάκης, Μανδελενάκης, Κασαπάκης Κ., Χριστοδουλάκης, Στεργιάννης, Μαχαίρας, Καραγιάννης (30' λτ. Σαλούστρος , 64' Μπελιμπασάκης), Λεμονάκης, Μαστροβασίλης (71' Παπουτσάκης)

ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Τουμπάκης, Λουλουδής, Τάταρης, Καραλής, Συλλιγαρδάκης (73' Σιμακάι), Ψαράκης (55' Παρασύρης), Αμπαζάι, Παναγιωτάκης (80' Δατσέρης), Χορευτάκης (60' Παπαμακρής), Ποταμιανάκης, Γαζαριάν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ