Ο Εργοτέλης έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Το αήττητο της Κ13 του ΟΦΗ έσπασε την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου αφού γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0.

Ο ΟΦΗ έκανε κάποια λάθη στη κυκλοφορία της μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα, δέχθηκε το γκολ με τον Παναγιωτάκη να σκοράρει εξ' επαφής από την πάσα στο Χότζα αλλά συνέχισε να παίζει το παιχνίδι του.

Πολλές πάσες, καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεσε σε κάποιες στιγμές του αγώνα ασφυκτικά τον Εργοτέλη αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και έτσι οι νεαροί κιτρινόμαυροι πήραν μια νίκη γοήτρου δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο με τον εξαιρετικό προπονητή που διαθέτουν τον Γιώργο Ανωγειανάκη.

Σούπερ ματς

Καταπληκτικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Λίντο και το Αθλόπολις με το Λίντο να παίρνει τη νίκη με 5-4 αν και έχανε αρχικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Λίντο ήταν ο ταχύτατος Ζερβουδάκης που πέτυχε ένα γκολ αλλά ήταν και εξαιρετικός δημιουργικά με τις πλαγιοκοπήσεις του.

Ο Ορφανουδάκης πέτυχε 2 γκολ και 1 ο Τσελεκίδης. Από το Αθλόπολις που έκανε την καλύτερη του εμφάνιση έως τώρα εντυπωσίασαν οι δύο σκόρερ Γαλανός και Τσερεβελάκης (από 2 γκολ), χωρίς όμως να υστερήσει κανένας παίκτης του.

Ανατροπή ο ΠΟΑ

Δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Παναθηναϊκό με τους νεαρούς Ατσαλενιώτες να κερδίζουν με 3-2 αν και αρχικά έχαναν με 1-0.

Με αυτογκόλ έγινε το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά στη συνέχεια μίλησε ο χαρισματικός Ζανής Τσαγκαράκης που με δύο καταπληκτικά γκολ έκανε το 1-2.

Ο Νίκος Καλλέργης κορυφαίος του Παναθηναϊκού με τρομερό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για να κάνει το τελικό 3-2 υπέρ του ΠΟΑ  με επίσης υπέροχο ο Μουντράκης.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ