Νέο κατάστημα ρούχων στην Αμμουδάρα από την Κατερίνα Πατραμάνη και το Γιάννη Ζερβό (πλούσιο φωτορεπορτάζ + βίντεο)

Petite Perle 300×250

Φαίνεται ότι ο χώρος της μόδας και του ενδύματος ταιριάζει στην Κατερίνα Πατραμάνη που μαζί με το σύζυγο της Γιάννη Ζερβό άνοιξαν ένα νέο μαγαζί στην Αμμουδάρα δίπλα στην ταβέρνα Πετούσης.

Την Κυριακή το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του K.C.M. fashion από τoν πατήρ-Μιχαήλ Παναούση παρουσία πλήθους κόσμου που παρευρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στην Κατερίνα και στο Γιάννη και να δουν από κοντά ρούχα και αξεσουάρ για τη γυναίκα. Από νωρίς άρχισε να καταφθάνει ο κόσμος στο χώρο του νέου καταστήματος που υπήρχε πλούσιος μπουφές, ποτά και D.J. που με τις μουσικές επιλογές του δημιουργούσε μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα στο πνεύμα των ημερών.

Στο κατάστημα μπορούσες να βρεις μέσα από μία πλούσια γκάμα, μεγάλη ποικιλία επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ για κάθε βαλάντιο, με τις κυρίες κάθε ηλικίας να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει και των Αγίων ημερών που πλησιάζουν. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που ευχήθηκε στους ιδιοκτήτες καλές δουλειές, ενώ διακρίναμε και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση, τον Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.Δ.Η.Μ. Γιάννη Μαρή, τον Πρόεδρο της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη, πάρα πολύ κόσμο από το επιχειρείν και απλούς ανθρώπους γνωστούς, φίλους και συγγενείς της Κατερίνας και του Γιάννη.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο τους επαγγελματικό βήμα και να προσφέρουν υπεύθυνες προτάσεις για το ντύσιμο της γυναίκας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ