Μοιράστηκαν από ένα βαθμό ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Petite Perle 300×250

Θα μπορούσε να έχει κερδίσει το παιχνίδι ο ΟΦΗ αλλά ο Παναθηναϊκός λίγο με τη βοήθεια της διαιτησίας λίγο με τη βοήθεια της τύχης έκανε στο 84' το 1-1 και κατάφερε και πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό.

Για τον γηπεδούχο ΟΦΗ, ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον Σωτηρίου στην εστία. Δεξί μπακ ο Μαρινάκης, αριστερό ο Κοροβέσης και ο Κουτρουμπής με τον Γιαννού το δίδυμο στα στόπερ. Σακόρ και Νέιρα οι δύο κεντρικοί μέσοι. Φερέιρα και Βαζ στα άκρα, ο Τσιλιανίδης σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Φιγκερέιδο.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον και ο Νούνες με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Δώνης και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Χατζηγιοβάνης, δεξί ο Μπουζούκης και στην επίθεση ο Περέα μαζί με τον Μακέντα, σε διάταξη 4-4-2.

Οι δύο ομάδες σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ημίχρονο, κατάφεραν να σκοράρουν αλλά τα τέρματα ακυρώθηκαν.

Στο 28᾽ ο Μακέντα και στο 43᾽ ο Φιγκειρέδο αν και τελείωσαν ιδανικά τις ευκαιρίες, υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ. Ο Ιταλός ήταν ελάχιστα και ο Βραζιλιάνος(αν ήταν) απειροελάχιστα, σε μια απόλυτα οριακή φάση.

Στο 67' Τσιλιανίδης και Σταϊκος συνεργάστηκαν από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Φιγκεϊρέδο σούταρε και άνοιξε το σκορ.

Στο 84' ο Δώνης κέρδισε πέναλτι που ευστόχησε εύστοχα ο Μακέντα με το παιχνίδι να τελειώνει 1-1.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (90'+1' Ντίνας), Τσιλιανίδης, Φερέιρα (65' Στάικος), Φιγκεϊρέδο (81' Μάνος). 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Νούνες, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (81' Ζαχίντ), Μακέντα (87' Κολοβέτσιος), Χατζηγιοβάνης (73' Χατζηθεοδωρίδης), Περέα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ