Πέρασε αέρα από την Αγία Βαρβάρα ο ΠΑΟΚ με 5-0

Petite Perle 300×250

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο ΠΑ Κρουσώνα κέρδισε εύκολα με 0-5 την Αγία Βαρβάρα και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα και με απλό ποδόσφαιρο έβαλε 5 γκολ καθώς θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα.

Από την άλλη η Αγία Βαρβάρα μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έτσι έμεινε εκτός του θεσμού.

Πριν αρχίσει το παιχνίδι η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας τίμησε τον πρώην παίκτη της Δημήτρη Κοζορώνη που τώρα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και μέχρι το 11' κέρδιζε με 0-2 χάρις τα γκολ του Μωραΐτη. Το ένα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος και το δεύτερο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 30' ο Κοζορώνης πλήγωσε την παλιά του ομάδα και έκανε το 0-3 με εκπληκτικό απευθείας φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό του αφού το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο μέρος.

Παρόλα αυτά ο Βασιλείου στο 75' έκανε το 0-4 και στις καθυστερήσεις ο Ξημεράκης έκανε το τελικό 0-5 δίνοντας στον ΠΑΟΚ μια εύκολη νίκη.

Συνθέσεις:

 Αγία Βαρβάρα: Κλοτσώνης, Τιτάκης, Γαρεφαλάκης, Ψαράκης, Σιαπλαούρας, Πακιουφάκης, Κουρελής, Σαιτάκης, Αποδουλιανάκης, Χσουράκης. Πρίφτη

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης (75' Λεοντιάδης), Απλαδάς, Χατζησεβαστός (63' Ζωνάκης), Γεωργόπουλος (46' Παπαδιός), Βασιλείου, Ξημεράκης, Κοζορώνης, Σκούφος, Πρικάκης, Καλομοίρης, Μωραίτης (75' Βαμβουκάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ