Όλα τα παιδιά μια αγκαλιά για το Make a Wish

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε και στηρίχθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου με αρκετές ακαδημίες με το σύνθημα " Να μοιράσουμε τη δύναμη της ευχής σε περισσότερα παιδιά"

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν είναι ο Αλμυρός, το Αθλόπολις, το Λίντο, ο Μαραθώνας, το Άλογο Μαλεβιζίου, το Candia, η Τύλισος, ο ΕΓΟΗ, ο ΟΦΑΜ και ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι πιτσιρικάδες πήραν μία γεύση από… Survivor αφού έτρεξαν σε μία διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια χωρίς βέβαια κάποιο έπαθλο.

Όσοι βρέθηκαν στο Candia μπορούσαν να πάρουν αστέρια τα οποία έκαναν 2 ευρώ το καθένα με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Make a Wish, με τους περισσότερους γονείς να παίρνουν αρκετά για να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Στο γήπεδο υπήρχε και DJ για την διασκέδαση των μικρών αλλά και των μεγάλων.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Μπάμπης Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Στέλιος Βοριάς καθώς και ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων Νίκος Κοκολάκης.

Μιλήσαμε φυσικά με την ψυχή της εκδήλωσης κ. Μαρία Απλαδά που ήταν και η εμπνεύστρια της γιορτής όπως την αποκάλεσε.

« Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν για την σημερινή μέρα. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, τον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μπάμπη Κουτσογιάννη, τις κυρίες Εύη Αποστολάκη και Χρυσούλα Παπαδάκη από τον Δήμο Μαλεβιζίου, όλα τα παιδιά από τις ακαδημίες καθώς επίσης και τους προπονητές τους και κυρίως τον κ. Κώστα Κουντούρη που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης, όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή τη προσπάθεια και έδωσε δυναμικό παρών, τον DJ κ. Γιώργο Μιλαθιανάκη που μας διασκέδασε αφιλοκερδώς, τον κ. Βαγγέλη Τσαγκαράκη που μας παραχώρησε την κονσόλα και τα ηχεία, την κ. Μαρία Στάθογλου που ήταν στην παρουσίαση, την κ. Όλγα Μαρή που έφτιαξε την αφίσα και τέλος τον ιδιοκτήτη του Candia τον κύριο Κώστα που μας παραχώρησε τον χώρο».

Όταν την ρωτήσαμε αν πήγε καλά όλη αυτή η προσπάθεια μας είπε.

« Από τι μου είπαν τα πήγαμε πολύ καλά και αύριο θα μάθουμε το τελικό ποσό που μαζέψαμε για το Make a Wish. Θέλαμε να είναι σήμερα μία γιορτή και νομίζω τα καταφέραμε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ