Το βόλει του ΟΦΗ στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου (φωτογραφίες)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Την αποθέωση απο τα μικρά παιδιά γνώρισαν οι αθλητές της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στην επίσκεψη τους στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου.

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ συνεχίζει τις δράσεις της, με σκοπό την διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, εντάσσονται και οι επισκέψεις σε σχολεία.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, έπαιξαν βόλει με τα μικρά παιδιά και τους μίλησαν για τον ΟΦΗ και το άθλημα του βόλει.

Το συντονισμό της επίσκεψης των αθλητών του ΟΦΗ, στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου, είχε ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ενώ στην επίσκεψη στο σχολείο, συμμετείχαν οι αθλητές του ΟΦΗ, Ρουμελιωτάκης, Τεφτσής, Γκαράς, Τσέλλιος, Σαρικείσογλου.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, κάλεσαν τα παιδιά απο το δημοτικό σχολείο, να έρθουν στο γήπεδο, στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/12, 4.30μμ) με τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο την δράση της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...