Συνελήφθησαν εννέα άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στη Γόρτυνα

Petite Perle 300×250

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 9.090 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην περιοχή του δήμου Γόρτυνας, εννέα άτομα και συγκεκριμένα οχτώ ημεδαποί ηλικίας από 22 έως 81 ετών και 50χρονος αλλοδαπός, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθές μεταμεσονύχτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος είχε επιτρέψει σε επτά ημεδαπούς τη διενέργειακαι τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο 50χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόρος) προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 9.090 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, ένα ζεύγος (κύβοι-ζάρια) και μία ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ