Με σόου του Μοχιανάκη νίκησε ο ΟΦΑΜ 5-1 τη Δόξα

Petite Perle 300×250

Μόνος πρώτος στην βαθμολογία στην κατηγορία της Β2 με 29 βαθμούς έμεινε ο ΟΦΑΜ μετά τη νίκη με 5-1 επί της Δόξας στον εξ' αναβολής αγώνα.

Η ομάδα του Χρήστου Ανδριαδάκη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η πιτσιρικάδες της Δόξας μπήκαν δυνατά και μείωσαν γρήγορα σε 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι που είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Μοχιανάκη καθάρισαν τον αγώνα που μέχρι το 68 ήταν ήδη 4-1.

Στο 12' ο Μαμουλάκης έδωσε στον Βαρβεράκη λίγο έξω από την περιοχή που σούταρε άουτ.

Στο 13' ο Αεράκης αστόχησε απέναντι στον Χατζάκη μέσα από την περιοχή.

Στο 24' απευθείας φάουλ του Κτιστάκη, λίγο πάνω από το οριζόντιο η μπάλα.

Στο 28' ο Γενιτσαρίδης έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή έδωσε αμέσως στον Μοχιανάκη που πλάσαρε ωραία για το 1-0.

Στο 32' ο Μοχιανάκης και πάλι, από το ύψος της περιοχής με βολίδα έκανε το 2-0.

Στο 38' ο Βαρβεράκης έπαιξε κάθετα τον Τσικανδυλάκη που πρόλαβε στην έξοδο τον Αποστολάκη και τον πέρασε αλλά πλάσαρε άουτ.

Ένα λεπτό μετά ο Σκουλούδης νικήθηκε από τον Χατζάκη στο τετ α τετ.

Στο 49' ο Τσικανδυλάκης έκανε το 2-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

Όμως στο 63' ο Κολλαρετάκης έπαιξε εκπληκτική ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και έβγαλε μόνο του τον Σκουλούδη που πλάσαρε όμορφα για το 3-1.

Πέντε λεπτά μετά από κόρνερ του Κολλαρετάκη ο Μοχιανάκης έγραψε το 4-1 κάνοντας και το προσωπικό του χατ τρικ.

Στο 78' από ακόμα μια βολίδα του Μοχιανάκη που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής έγινε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Μαργαριτσανάκης(76' Ρεεμιδιανάκης), Μουλακάκης, Γενιτσαρίδης, Κτιστάκης, Σταυρακάκης, Σκουλούδης(80' Μυτάκης), Λαδουκάκης(58' Ανδριαδάκης), Μοχιανάκης, Αεράκης, Κολλαρετάκης(68' Κυριακάκης).

Δόξα: Χατζάκης, Ξυστράκης(83' Ζηδιανάκης), Τσαγλιώτης, Τζαγκαράκης, Λίβας, Πανούσης(75' Γκιουλμιχαλης), Μαμουλάκης, Χνάρης, Τσικανδυλάκης(Γιακουμάκης), Βαρβεράκης, Πεδιαδιτάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ