Δημοτικό συμβούλιο στο πνεύμα των ημερών

Petite Perle 300×250

Ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα συμμετέχουν ως αιρετοί εκπρόσωποι στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΔΑΚ

Οι ημέρες αγάπης φαίνεται ότι "ένωσαν" τη συμπολίτευση και τη μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο, κι όλα τα αποψινά θέματα ψηφίστηκαν χωρίς διαφωνίες, με εξαίρεση τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Μιχάλη Χουστουλάκη.

Τα περισσότερα εξάλλου ήταν διαδικαστικά ζητήματα με εξαίρεση ελάχιστα.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ενημέρωσε τα μέλη για τις εξελίξεις γύρω από το ενεργειακό, και το ψήφισμα που εκδόθηκε κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με τον κ. Χουστουλάκη να διαφωνεί και να αναφέρει ότι γύρω από όλα αυτά τα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου και του σχεδίου για τις ΑΠΕ,  δεν έχουν ενημερωθεί οι δημότες.

 Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση του κινδύνου των  περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Σταθμό Μετατροπής στη Δαμάστα.

Άλλο ένα θέμα ήταν ο ορισμός των αιρετών εκπροσώπων στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΔΑΚ.

Πλέον οι εκπρόσωποι είναι δυο και όχι ένας όπως ήταν στο παρελθόν.

Τη μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο θα έχει ο κ. Μενέλαος Μποκέας και την άλλη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Η παράταξη του κ. Κύρκου συμφώνησε  με  τη μόνη επισήμανση ότι θα μπορούσε από την στιγμή που αυξήθηκαν οι θέσεις να συμμετέχει και η αντιπολίτευση.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης  Μαρκογιαννάκης θα συμμετέχει στην Επιτροπή Διαχείρισης του Τοπικού Προγράμματος CLLD LEADER, ως τακτικός μέλος και ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης ως αναπληρωματικό.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ