Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη με χαλάζι και δρόμοι “ποτάμια”

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Πλήττονται κυρίως περιοχές σε Ηράκλειο και Λασίθι – Κεραυνοί έπεσαν το πρωί και στα Σφακιά

Έντονα καιρικά φαινόμενα επιφύλαξε η παραμονή των Χριστουγέννων για πολλές περιοχές της Κρήτης, καθώς από τις 8:30 το πρωί σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρές. Λίγο πριν από τις 10 το πρωί κεραυνός έπεσε και στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ κατά διαστήματα εκδηλώνονται ισχυρές καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Το γεγονός θέτει σε επιφυλακή τις αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα, ενώ οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν προσκόμματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς οι πολίτες χρησιμοποιούν τα οχήματά τους για τις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr αυτή την ώρα σημειώνονται βροχές και τοπικές ισχυρές καταιγίδες στις περιοχές του δυτικού και ανατολικού Ηρακλείου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως γύρω στις 8:30 το πρωί κεραυνοί έπεσαν στην περιοχή των Σφακίων.

Χαλάζι και δρόμοι "ποτάμια"  - Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη

Χαλάζι έπεσε και στο κέντρο του Ηρακλείου, όπως δείχνει το βίντεο του κ. Νικολάου Λαζαρόπουλου από την περιοχή της Βίγλας.

Φώτο αρχείου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...