Η γιορτή των Νηπιαγωγείων τα είχε όλα

Petite Perle 300×250

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο  Τεχνόπολις,  που έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους διοργάνωσε το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας με τη συνεργασία των 3ου και 4ου Νηπιαγωγείων, την περασμένη Κυριακή.

Τα νήπια  ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους επί σκηνής τραγουδώντας τα κρητικά κάλαντα.

 Στη συνέχεια μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να  δουν τη Μάγισσα Φρικαντέλα, που τέλεια την υποδύθηκε η νηπιαγωγός Βασιλική Ραχώνη. Επιπλέον παρακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη και παιδική ταινία προσφορά του Τεχνόπολις.

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν χρήματα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στη γιορτή συμμετείχαν και οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών νηπιαγωγείων.

Πολλές μαμάδες απέδειξαν ότι έχουν εξαιρετικό ταλέντο αφού  κατασκεύασαν καταπληκτικές δημιουργίες οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα  των επισκεπτών.

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή επισκέφθηκαν  και πολλά μέλη της δημοτικής Αρχής. Μεταξύ αυτών η αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο πρόεδρος της ΔΕΑΥΜ Τάσος  Λιαδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Βάμβουκας, η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαγγέλης Παρασύρης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Άσπρης, το μέλος Ελένη Μιχαλάκη.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με τα παιδιά και τους γονείς  να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι.       

  Η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας Άννα Φραντζεσκάκη με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής:

"Το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνόπολις ,όλους τους γονείς που προσέφεραν κατασκευές αλλά και προσωπικό χρόνο και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του συλλόγου του σχολείου μας, για να απολαύσουν τα παιδιά μας χαρούμενες στιγμές με χριστουγεννιάτικο κλίμα.Επίσης αισθανθήκαμε χαρά που καταφέραμε να βοηθήσουμε και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.Ευχαριστούμε και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν οικονομικά το παζάρι μας!Ευχαριστούμε τη συνάδελφο Βασιλική Ραχώνη για την αφήγηση της "Φρικαντέλας"…ευχαριστούμε την Ειρήνη Στρατήγη…ευχαριστούμε την Ρένα Σαπουντζή..και την Αναστασία Κοτσάνη για τις προσφορές τους!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ