Φιλική νίκη του Αλμυρού επί του Πόρου με άρωμα Αργεντινής(pics)

Petite Perle 300×250

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Πόρου έκανε ο Αλμυρός στην Ελιά που ήταν καλύτερος την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές αλλαγές από συστήματα μέχρι και παίκτες.

ο Βασίλης Πλεσίτης έκανε πολλές αλχημείες και έπαιξε με τους περισσότερους σε διαφορετικές θέσεις απ' ότι συνήθως. ο Αλέκος Ζαφείρης ήταν μακράν ο κορυφαίος του Αλμυρού και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο παιχνίδι έπαιξαν και οι δύο Αργεντινοί που είναι υπό δοκιμή με τον Γκονζάλο Ιρέμπα που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο σαν 10αρι να αφήνει αρκετά καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και ο Λεόν που αγωνίστηκε σαν εξάρι χωρίς όμως να δείξει πολλά πράγματα. Να πούμε ότι οι δύο παίκτες έχουν κάνει μόνο μία προπόνηση και είναι φυσιολογικό να μην μπορούν να δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Επίσης στο παιχνίδι μπήκε και ο Σάκης Γεωργίου που επανήλθε από τον τραυματισμό έπειτα από σχεδόν 2,5 μήνες.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 15' για τον Αλμυρό όταν ο Σακλαμάκης έδωσε ωραία πάσα στον Ζαφείρη που με πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 50' και πάλι από τον Ζαφείρη με πλασέ, μετά από ατομική ενέργεια.

Αρκετά καλός ήταν και ο Γενιτσαρίδης που έπαιξε δεξί μπακ και κράτησε μια χαρά τη θέση του.

Όταν ρωτήσαμε τον Βασίλη Πλεσίτη πως είδε τους τρεις καινούργιους παίκτες μας είπε.

" Ο Γκονζάλο και ο Λεόν είναι σε φάση αξιολόγησης, δείξανε καλά στοιχεία σήμερα, πρέπει όμως να κάνουν μερικές προπονήσεις με την ομάδα και να τους δούμε και σε άλλα παιχνίδια για να κρίνουμε πιο σωστά. ο Γενιτσαρίδης είναι έτοιμος και μπορεί να μας βοηθήσει στα παιχνίδια που έρχονται".

Η εντεκάδα του Αλμυρού: Ζαφείρης(46' Γεωργίου), Γενιτσαρίδης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Ζαφείρης, Σακλαμάκης, Γκονζάλο(46' Λέον), Λυκούδης(46 Μεντουδάκης), Απλαδάς(65' Ζερβός).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ