Εξετάσεις ζωνών στο Γάζι (Videos)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έγιναν οι εξετάσεις στο Γάζι των παιδιών που συμμετέχουν στην “Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Γιώργος Μυρθιανός”.

Η συμμετοχή των μικρών αθλητών που εξετάστηκαν ήταν μεγάλη και η όλη διαδικασία αλλά και η παράδοση των νέων ζωνών έγιναν υπό την επίβλεψη του δασκάλου Θανάση Βουλγαρίδη.

Τα παιδιά που εξετάστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έκαναν περήφανους συγγενείς κα φίλους που παρακολουθήσαν την όλη δοκιμασία τους.

Για ακόμα μια φορά φάνηκε η συστηματική δουλειά που κάνει ο ιδιοκτήτης και προπονητής Γιώργος Μυρθιανός, που με την καθημερινή προπόνηση και πειθαρχία που επιβάλλει έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των μικρών αθλητών του.

Μετά το πέρας της εξέτασης βγήκε και η αναμνηστική φωτογραφία με τον Γιώργο Μυρθιανό να καλεί όσα παιδιά το επιθυμούν να πάνε για προπόνηση και τις ημέρες των εορτών.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...