Εύκολη νίκη με 3-0 για τον Άγιο Δημήτριο

Petite Perle 300×250

Δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στην Τύλισο με 3-0 ο Άγιος Δημήτριος τον Ραύκο και πήρε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Η ομάδα του Βασίλη Μιχελουδάκη ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε μία δίκαιη νίκη καθώς το σκορ θα μπορούσε να είναι και ακόμη μεγαλύτερο.

Μόλις στο 2' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ι. Αναγνωστάκης έκανε ωραία κάθετη τον Νύκταρη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει μέσα από την περιοχή με πλασέ το 1-0.

Στο 7' ο Μιχελουδάκης βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Τσαφαντάκη που έκανε το κοντρόλ και σούταρε αλλά απόκρουσε δύσκολα ο Βασιλάκης.

Στο 18' ο Σινάνι πέρασε δύο παίκτες από τα αριστερά, έκοψε τη μπάλα αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37' ο Τζωράκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσαφαντάκη με τον διαιτητή Μπαλίδη να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαγκάκης που ευστόχησε για το 2-0.

Στην επόμενη φάση ακριβώς ο Τσαφαντάκης ξαναέφυγε μόνος του αλλά το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 41' ήταν η σειρά του Ι. Αναγνωστάκη να βρει το δοκάρι μετά από πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 63' ο Μανωλακάκης  κέρδισε στο τετ α τετ τον Σινάνι και μπλόκαρε τη μπάλα κρατώντας το μηδέν.

Στο 82' ο Τσαφαντάκης έκανε τσαφ σε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ι. Αναγνωστάκη που με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Περικάκης(62' Βελιβασάκης), Μιχελουδάκης, Μ. Κατσαμάνης, Σαλούστρος, Τσαφαντάκης, Γκαγκάκης, Φρέντι, Ι. Αναγνωστάκης, Νύκταρης(78' Πατραμάνης).

Ραύκος: Βασιλάκης, Ορφανός(83' Χατζάκης), Φαφαλάκης(73' Κουλες), Τζωράκης, Καπελώνης, Λαμπράκης, Κουτσοποδιώτης, Βολιτάκης(51' Στεφανάκης), Σινάνι, Στρατηγάκης, Γωνιανάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ