Πρόβα… Ρωμανού έκανε ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Τις προθέσεις του για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ρωμανό όσο αναφορά την εντεκάδα έδειξε ο προπονητής του Αλμυρού Βασίλης Πλεσίτης στο φιλικό 3-3 με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.

Στην εντεκάδα ήταν τόσο ο Μάνος Γενιτσαρίδης που έπαιξε δεξί μπακ όσο και ο Μπάμπης Δαμιανάκης στόπερ ενώ έβαλε αριστερό μπακ τον Ξενοκτιστάκη, αμυντικό χαφ τον Μεντουδάκη δίπλα στον Λυκούδη αλλά τη θέση του νεαρού μέσου διεκδικεί ο Μαχαίρας που απουσίαζε.

Δεκάρι έπαιξε ο Απλαδάς, δεξιά και αριστερά οι Κοιλιάρας-Σακλαμάκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοπούζης.

Ο Αλμυρός επιθετικά ήταν αρκετά καλός αλλά αμυντικά υπέφερε από τις κινήσεις στο χώρο από των παικτών του ΟΦΗ.

Στο 4' εκπληκτική προσπάθεια του Κουράκη έκοψε στον Νοικοκυράκη που από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 8' βολίδα του Απλαδά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11' ωραία πλασέ του Κοιλιάρα από τα πλάγια, δοκάρι και μέσα.

Στο 26' ο Σακλαμάκης με φοβερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στο 37' από μακρινή μπαλιά του Αυγουστάκη ο Νοικοκυράκης πρόλαβε την έξοδο του Γεωργίου, πέρασε τη μπάλα από πάνω του και έγραψε το 2-2.

Στο 47' ο Κουράκης με κοντινή προβολή έκανε το 2-3.

Στο 68' ο Ρουμπάκης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 3-3.

Συνθέσεις

Αλμυρός: Γεωργίου, Ξενοκτιστάκης, Γιαλούσης, Γενιτσαρίδης, Μεντουδάκης, Τοπούζης, Σακλαμάκης, Απλαδάς, Λυκούδης, Κοιλιάρας, Δαμιανάκης.(Έπαιξαν επίσης: Ρουμπάκης, Γεμιστός, Γκονζάλο, Λεόν, Ζαφείρης).

Κ19 ΟΦΗ: Νεοκοσμίδης, Αυγουστάκης, Μακριδάκης, Παπαδάκης, Παπιομήτογλου, Καλαϊτζάκης, Ψαράς, Σταυρακάκης, Νοικοκυράκης, Κουράκης, Δολαψάκης.

Ξεχώρισε ο Γκονζάλο

Γύρω στη μισή ώρα αγωνίστηκαν οι δύο Αργεντινοί που δοκιμάζει ο Αλμυρός ο Γκονζάλο και Λεόν.

Ο Γκονζάλο ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις με δύο τρεις περίτεχνες ενέργειες που έκανε ενώ έβαλε δυνατά τα πόδια του στις φάσεις και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τον Αλμυρό.

Ο Λεόν που σίγουρα έχει αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση φάνηκε διστακτικός να μπει σε προσωπικές μονομαχίες και δεν έπεισε ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Γκονζάλο
Λεόν

Χτύπησε ο Αγαπάκης

Ένα διάστρεμμα που ταλαιπωρεί τον νεαρό άσσο του Αλμυρού Γιώργο Αγαπάκη έκανε την εμφάνιση του στο φιλικό με τον ΟΦΗ. Ο Αγαπάκης μπήκε αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά στη πρώτη φάση που πήρε μέρος χτύπησε στον αστράγαλο και βγήκε άρον άρον από το παιχνίδι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα φανεί αύριο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ