Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας παρουσία μικρών και μεγάλων (φωτ.)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2020, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή και η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Αφού είπαν τα κάλαντα, στα πλαίσια της γιορτής οι μικροί φίλοι του Συλλόγου (αλλά και οι μεγάλοι) είχαν την χαρά να διασκεδάσουν με τα ομαδικά παιχνίδια και το πρόγραμμα των animater Bubble Bubble (Μαρία Λιαδάκη και Ειρήνη Τερζάκη), στη συνέχεια δόθηκαν δώρα στα παιδιά συνοδευόμενα από πολλές λιχουδιές, μουσική και χορό.

Στην εκδήλωση τον Δήμο Μαλεβιζίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Φασουλάκης Γρηγόρης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Δαμαστάς ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αρτοποιία ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ για την Χορηγία της Βασιλόπιτας και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο.

Φωτογραφίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...