Δαμάστα και ΠΑΟ Κρουσώνα προσφέρουν δωρεάν το γήπεδο τους σε ΑΕΚατσαμπά, Τριτωνία και Ποσειδώνα

Petite Perle 300×250

Την συμπαράσταση τους προς την ΑΕ Κατσαμπά εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης τους, η Δαμάστα και ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες του Μαλεβιζίου παραχωρούν μάλιστα το γήπεδο τους προς τους κιτρινόμαυρους αν αυτοί το χρειαστούν μετά τις καταστροφές στο γήπεδο Καρτερού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Βλέποντας τις χθεσινές εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚατσαμπά μόνο πόνο και θλίψη μπορεί να προκαλέσουν. Ο ΠΑΟΚρουσώνα εκφράζοντας την αλληλεγγύη του προς τις φίλες ομάδες της ΑΕΚ, της Τριτωνίας, του Ποσειδώνα καθώς και των ακαδημιών τους, προσφέρει προς χρήση όλες τις αθλητικές του εγκαταστάσεις περιλαμβανομένου των 2 γηπέδων του γυμναστηρίου καθώς και των αποδυτηρίων ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης τόσο προς τους αθλητές όσο και στις Διοικήσεις των 3 συλλόγων. Η σκέψη και η αγκαλιά της κοινωνίας του Κρουσώνα είναι δίπλα σας".

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει:

"Ο ΑΟ Δαμάστας εκφράζει την ειλικρινή και έμπρακτη συμπαράστασή του στα σωματεία ΑΕ Κατσαμπά, Τριτωνία και Ποσειδώνα, μετά τις ολικές καταστροφές που υπέστη από την κακοκαιρία το γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό, το οποίο ήταν η έδρα τους για αγώνες και προπονήσεις. Με απόφαση του προέδρου της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, το γήπεδο της Δαμάστας παραχωρείται δωρεάν στα τρία σωματεία όποτε το χρειαστούν. Επίσης καλούμε τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να αναζητήσουν τρόπους οριστικής επίλυσης του."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ