Έβαλαν στόχο ανήμπορη γυναίκα διαρρήκτες στο Μάραθος – Θύμα κλοπής η μητέρα του ήρωα Ηλία Τούλη

Petite Perle 300×250

Ούτε το εκκαθαριστικό της εφορίας δεν άφησαν αδίστακτοι διαρρήκτες που το μεσημέρι της Τρίτης, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στο Μάραθος, και πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Η  ηλικιωμένη γυναίκα που είναι ανάπηρη,  είναι η μητέρα του ήρωα καταδρομέα Ηλία Τούλη, πεσόντα στην Κύπρο, στα γεγονότα του 1974.

Ζει μαζί με τον αδερφό της, ο οποίος την προσέχει.

Το σπίτι είναι από τα παλιά και έχει δυο  ξεχωριστά δωμάτια, τα οποία χωρίζει ένα μικρό δρομάκι.

Τα ηλικιωμένα αδέρφια ήταν στο κουζινάκι, όταν οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο δίπλα δωμάτιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.  

Αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό βιβλιάρια, φορολογικά στοιχεία, ακόμα και το εκκαθαριστικό της εφορίας αλλά και τοπογραφικά διαγράμματα.

Μέρος αυτών χρημάτων είχαν δώσει απλοί άνθρωποι από την Κύπρο που την είχαν επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια για να της εκφράσουν την συμμετοχή τους στον πόνο της για τον χαμό του μοναχογιού της που παρά τον τραυματισμό του ήταν στο αεροπλάνο ΝΟΡΑΤΛΑΣ που έπεσε από φίλια πυρά. 

 Ένα άλλο μέρος ήταν από την πενιχρή ματωμένη σύνταξή της και ένα άλλο μέρος ήταν χρήματα του αδελφού της, που την φροντίζει τα τελευταία 15 χρόνια, ανήμερα μάλιστα της ονομαστικής του γιορτής.

Την υπόθεση διερευνά  το Α. Τ Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ