Μαγική η επίδειξη των κολυμβητών στο "3rd Christmas swim event 2019"

Petite Perle 300×250

Ένα εξαιρετικό κολυμβητικό υπερθέαμα απόλαυσαν τα μέλη του ομίλου κολύμβησης "Πρωταθλητές" στην 3η χριστουγεννιάτικη επίδειξη τους.

Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση οι γονείς με μεγάλη συγκίνηση ενώθηκαν με τα παιδιά τους σε μια μοναδική κολυμβητική συνάντηση. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια για την προσπάθεια τους και χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "Πρωταθλητών":

"Ευχαριστούμε όλους μας τους αθλητές για την παρουσία τους και τη βοήθεια τους στην εκδήλωση, τους γονείς που είναι στο πλευρό μας σε κάθε μας προσπάθεια, τους προπονητές μας, τις γραμματείς, την ΆΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και τους χορηγούς μας Cretan Bites, Ηetero Wines, Εταιρία Χαλκιαδάκης και Κρητικός Φούρνος Γεύσης που έκαναν την μέρα των κολυμβητών μας πιο γλυκιά.

Ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία σε όλο το κόσμο".

Η ανακοίνωση του ομίλου κλείνει με ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα του τα μέλη για την μεγάλη τους βοήθεια στη συγκέντρωση ειδών μακράς διάρκειας για λογαριασμό  του σύλλογου γονέων παιδιών με Νεοπλασία "Ηλιαχτίδα". Τα πράγματα παραδόθηκαν στο ξενώνα την παραμονή των Χριστουγέννων με σεβασμό και διακριτικότητα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ