Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο… έτσι και φέτος το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών κόβει την πρωτοχρονιάτικη του πίτα το ερχόμενο Σάββατο 11/1 και ωρα 7 το βράδυ.

Το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών υποδέχεται το Νέο Έτος με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, ώρα 19.00 με πολύ κέφι, μουσική από τον DJ Χάρη Σταματάκη, εκλεκτά τοπικά εδέσματα και πλούσια δώρα. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα τιμήσει τους συντοπίτες επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων 2019 στα εκάστοτε εκπαιδευτικά ιδρύματα της επιλογής τους καθώς επίσης και τους περίπου 80 τακτικούς εθελοντές αιμοδότες που δύο φορές τον χρόνο προσφέρουν ζωή, μέσα από τις αιμοδοσίες που λαμβάνουν χώρο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλεσσών.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ενώ η επιτυχία της όπως πάντα βασίζεται στον εθελοντισμό και το υψηλό αίσθημα φιλοξενίας των κατοίκων των Καλεσσών.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...