Κινδύνευσε διανομέας φαγητού στο Γάζι από χαντάκι που είχε καλυφθεί με παλέτες!

Petite Perle 300×250

Αν  ο διανομέας φαγητού έτρεχε και δεν είχε την ψυχραιμία και την εμπειρία να μην αφήσει το μηχανάκι από τα χέρια του, την ώρα που έπεσε πάνω σε παλέτες που βρίσκονταν μέσα στη μέση του οδοστρώματος, κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί στον ίδιο.

Ο διανομέας διέσχιζε την οδό  Εθνικής Αντιστάσεως στο Πολύδροσο, όταν στην πορεία του προσέκρουσε πάνω σε παλέτες που βρίσκονταν πάνω σε χαντάκι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στο σημείο ανοίχθηκε ο δρόμος και στη συνέχεια δεν καλύφθηκε ξανά με πίσσα. Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα αντί υλικού να βάλει παλέτες!

Από τη σύγκρουση αυτές εκσφενδονίστηκαν μερικά μέτρα μακριά.

Ο φωτισμός στην περιοχή είναι ελλιπής και ο ντελιβεράς δεν τις είδε.

Ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε όμως όπως ήταν αναμενόμενο έπαθε σοκ.

Μετά το ατύχημά του μάλιστα συνέχισε τη διαδρομή του, για να παραδώσει την παραγγελία.

Συμπτωματικά, συνάντησε τον πρόεδρο του συλλόγου Πολύδροσου Σταύρο Λουλαδάκη και του εξιστόρησε την περιπέτειά του.

Οι δύο άντρες πήγαν ξανά στο σημείο και πέταξαν τις παλέτες μακριά.

Ο κ. Λουλαδάκης πήγε και σήμερα στο ίδιο μέρος για να δει αν έχει γίνει καμία παρέμβαση όμως δεν ήταν κανείς στο σημείο. Αγανακτισμένος είπε στη Φωνή του Μαλεβιζίου:" Εγώ δεν μπορώ να ξέρω ποιος άνοιξε το χαντάκι και ποιος έβαλε τις παλέτες. Εγώ ξέρω πως εχθές κινδύνευσε ένας άνθρωπος. Αυτός που το έκανε αυτό, πέρα από ότι ήταν απαράδεκτο, δεν έβαλε ούτε μια προστατευτική ταινία ή έναν κώνο για να προειδοποιήσει τους οδηγούς, τίποτα.

Το σημείο εδώ δεν έχει και καλό φωτισμό.

Το Πολύδροσο είναι ξεχασμένο και αυτή η λακκούβα – χαντάκι δεν είναι η πρώτη και δυστυχώς δεν είναι και η τελευταία".

Να σημειωθεί ότι από το Δήμο Μαλεβιζίου διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται για εργασίες που έγιναν ούτε από τις τεχνικές υπηρεσίες του αλλά ούτε και από συνεργεία της ΔΕΑΥΜ και πρόκειται για ιδιωτική παρέμβαση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ