Ξεκίνησε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκίνησε η υλοποίηση των πρώτων τμημάτων εκπαίδευσης ενηλίκων στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου. Η αρχή έγινε με το πρόγραμμα «Νέες τεχνολογίες στην τρίτη ηλικία» που υλοποιείται στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Γάζι.

Στο πλαίσιο έναρξης των μαθημάτων, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας επισκέφθηκε τους εκπαιδευόμενους, συνομιλώντας μαζί τους γύρω από τα δεδομένα του προγράμματος, αλλά και τις επιμορφωτικές τους ανάγκες. Το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη.

 Οι εικοσιπέντε πρώτοι εκπαιδευόμενοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής πρόκειται να αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες χρήσης εργαλείων διαδικτύου, καθώς και ηλεκτρονικών εφαρμογών. Στόχος του προγράμματος είναι η διευκόλυνση των εκπαιδευόμενων στην καθημερινή ζωή, μέσα από την  εξοικείωση χρήσης νέων τεχνολογιών, καθώς και η χρήση εφαρμογών, όπως e-banking, αλλά και κοινωνικής δικτύωσης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...