Κέρδισε εύκολα τη Μινωική η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Με σβηστές τις μηχανές πέρασε από το γήπεδο του Πανεπιστημίου η Δαμάστα που κέρδισε εύκολα τη Μινωική με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο τον αγώνα και έκαναν αρκετές ευκαιρίες και πήραν μία δίκαιη νίκη.

Από την άλλη πλευρά η Μινωική δεν ήταν κακή, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά δεν είχε τις τελικές προσπάθειες για να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Στο 6' ο Αμπατζής καθυστέρησε να διώξει τη μπάλα και του την έκλεψε ο Καστελλιανάκης που προσπάθησε να τον κρεμάσει αμέσως αλλά αστόχησε.

Στο 15' εκπληκτική κάθετη του Αναστασιάδη στη πλάτη της άμυνας της Μινωικής στον Καστελλιανάκη που εκτέλεσε τον Αμπατζή μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Στο 18' καλό σουτ έξω από την περιοχή του Meireles, μπλόκαρε ο Αμπατζής.

Στο 31' ο Καουκάκης έκλεψε τη μπάλα του Nicole μπήκε στη περιοχή αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ απ' τον Αμπατζή.

Στο 44' ο Ρουμπάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά του Καστελλιανάκη άουτ.

Στο 73' ο Μαρκάκης εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ στον Ρουμπάκη που σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Παπαδομιχελάκη να παίρνει τη κεφαλιά και να κάνει το 0-2.

Στο 85' σέντρα του Ανδρεαδάκη, κεφαλιά του Πατσάκη ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

ΜΙΝΩΙΚΗ: Αμπατζής, Στακάκης, Χατζηδημητρίου, Τσαμπουράκης, Ψαρράς, Ανδρεαδάκης, Αστυρακάκης, Απλαδάς (73' Σταυρουλάκης), Βαρδονικολάκης (81' Καρούζος), Nicolae (58' Καμαράτος), Νικηταράς (82' Πατσάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ: Κορνηλάκης, Παπαδομιχελάκης, Μπιμπίρης, Αποστολάκης, Μαρκάκης, Αναστασιάδης (83' Πεταλάκης), Meireles, Καουκάκης (58' Τριανταφύλλου), Ρουμπάκης (83' Γιαλιτάκης), Oliveira, Καστελλιανάκης.

Τίμησε τον Χατζησεβαστό η Μινωική

Μία τιμητική πλακέτα από τον γενικό αρχηγό Νίκο Διλβόη και μία ανθοδέσμη από τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Καστελλιανάκη πήρε ο Χατζησεβαστός για την προσφορά του στην ομάδα πριν τον αγώνα με τη Δαμάστα.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ