Μετά από παιχνίδι με μεγάλη ένταση ο Αετός επικράτησε με 2-1 του Αγ. Δημητρίου(pics+videos)

Petite Perle 300×250

Με τους 3 βαθμούς της νίκης έφυγε από την Τύλισο ο Αετός Ανωγείων αφού επικράτησε με 2-1 του Αγ. Δημητρίου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με πολλά νεύρα και από τις δύο ομάδες κάτι που ανάγκασε το ρέφερι να δείξει 3 φορές την κόκκινη κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα στο 64΄ ο Μιχελουδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 80΄ την άγουσα προς τα αποδυτήρια πήραν ο Σαλούστρος και ο Χαραλαμπάκης με απευθείας κόκκινη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αετός Ανωγείων μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 52΄ με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη 0-1.

Στο 70΄ μετά από έξοχη πάσα του Παγκαλάκη ο Σπαχής με πλασέ νίκησε τον Παπαλεώνιδα και έκανε το 0-2. Από το πουθενά ο Αγ.Δημήτριος κέρδισε πέναλτι στο 88΄ σε χέρι αμυντικού και ο Νύκταρης το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-2.

Στις καθυστερήσεις σουτ φάουλ του Αναγνωστάκη από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ. Σε γενικές γραμμές η νίκη του Αετού ήταν δίκαιη αν και κόντεψε να αυτοκτονήσει στο φινάλε του αγώνα.

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:  Παπαλεώνιδας, Κουτρούλης(73΄΄ Πατραμάνης Μ.), Μιχελουδάκης, Αναγνωστάκης, Περδικάκης(60΄Βελιβασάκης), Σαλούστρος, Τσαφαντάκης, Γκαγκάκης, Μπουσγιοκάι, Νύκταρης, Πετράκης

ΑΕΤΟΣ:   Μπαγκέρης, Μέμος, Παπαδομιχελάκης, Ξημέρης, Χαραλαμπάκης, Ανδρικάκης, Παγκαλάκης, Ιωαννίδης, Σπαχής, Δραμουντάνης, Μαρής(83΄Ξυλούρης).

Το πρώτο γκολ του Αετού
το πέναλτι που μείωσε 1-2 ο Άγιος Δημήτριος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ