FIFA: Απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη

Petite Perle 300×250

Η απαγόρευση μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στον Άρη για χρέη της παλιάς εταιρίας διατηρεί στον… αέρα το πλάνο των «κίτρινων» για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!.

Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις οφειλών και ποσοστό 5% προσαύξησης κάθε χρονιά. Ουσιαστικά το ποσό είναι οφειλές συν πρόστιμα. Εκτός από τον Άρη πάντως ban έχει δεχθεί και ο Ασπρόπυργος.

Ο Άρης προσπαθεί να λύσει το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε κι αυτό δεν μπορεί να γίνει (μόνο) μέσω της ΕΠΟ και της αλληλογραφίας της ελληνικής Ομοσπονδίας με την Παγκόσμια.

Απαιτείται συνάντηση του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ Άρης με το αντίστοιχο της FIFA, ούτως ώστε να προσκομίσει η τελευταία όλα τα νομικά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι πρόκειται γι' άλλη εταιρία. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με ομάδα νομικών οι οποίοι εδρεύουν στην Ελβετία κι έχουν γνώση του αντικειμένου.

Σύμφωνα πάντως με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα ρεπορτάζ και τα όσα προκύπτουν από την FIFA θεωρείται πλέον σχεδόν απίθανο να ανατραπεί η κατάσταση για να κάνει μεταγραφές τον Γενάρη ο Άρης.

Πηγή Gazzeta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ