Εκδρομή στον Κρουσώνα του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ.

Petite Perle 300×250

Άλλη μία τζιπάδα πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανίων από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών.

Τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου συναντηθήκαμε στα γραφεία του συλλόγου και αναχωρήσαμε με τα τζιπ για τον Κρουσώνα και έπειτα «πήραμε τα βουνά».

Μπροστά,αρχηγός ο Βαγγέλης ο Χάλαρης με την οικογένεια του και έπειτα ακολουθούσαν ο Φραγκίσκος Παντελής,ο Στέλιος η Ντίνα ο μικρός Πάνος η μικρή Εμμανουέλα,ηΡομίνα,η Μαρία, ο Στέλιος,ο Μανώλης,η Σούλα,οΤάκης, οΓιαννης,ο Νίκος η Χρυσά  και πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Πλησιάζοντας στο χωριό η βροχή δυνάμωνε, όμως, αυτό δε μας πτόησε  καθόλου θέλαμε να ανέβουμε όλο και πιο ψηλά.
Το χιονισμένο τοπίο δεν άργησε να φανεί.

Αποφασίσαμε να σταματήσουμε λίγο μετά το Λιβάδι  γιατί η πρόσβαση για πιο ψηλά ήτανε δύσκολη λόγω καιρικών συνθηκών.Φυσικά δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες.Ο Βαγγέλης είχε προβλέψει ότι θα κρυώναμε και έτσι με ένα αυτοσχέδιο μπαράκι στην καρότσα του αυτοκινήτου του,μας κέρασε όλους ρακί και ξηρούς καρπούς.Οτι έπρεπε για να ζεσταθούμε.

Ο χιονοπόλεμος  ήταν αναπόφευκτος. Τα παιδιά μικρά και μεγάλα έφτιαξαν χιονάνθρωπους και έπαιξαν με το χιόνι.
Όμως με τόσο κρύο η όρεξη άνοιξε. Έτσι, πήραμε το δρόμο της επιστροφής και σταματήσαμε στην Αετόβιγλαόπου εκεί μας περίμεναν στα ζεστά και οι υπόλοιποι φίλοι,σύνολο 55 άτομα.

Φάγαμε ήπιαμε και για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα. Αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή του συλλόγου.
Ευχαριστούμε πολύ το Βαγγέλη για τη διοργάνωση και ελπίζουμε η επόμενη μας εκδρομή να είναι σύντομα
, αναφέρουν σε δήλωσή τους τα μέλη του Παγκρήτιου Συλλόγου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ