Έκοψαν την πίτα τους… εν πλω

Petite Perle 300×250

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων σε εκδήλωση

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πλοίο της ΑΝΕΚ Lines στο λιμάνι του Πειραιά και ο Χάρης Μαμουλάκης μετέφερε τις ευχές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να είναι το 2020 μια χρονιά που η υγεία, η οικογενειακή γαλήνη, η ευτυχία και οι χαρές, θα γεμίσουν κάθε σπιτικό. Μια χρονιά που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων θα συνεχίσει το πλούσιο έργο της, θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και θα συμβάλει με τη δράση της στο να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι Κρήτες ανά την Ελλάδα!

«Μια νέα χρονιά ανέτειλε κι όπως πάντα ξεκινάει με προσδοκίες, αγωνίες, ελπίδες…» ανέφερε ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα τα όνειρα, όλοι οι στόχοι, να επιτευχθούν τη νέα χρονιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε Συλλογικό επίπεδο. Ο ρόλος των Κρητικών Σωματείων άλλωστε, είναι πολύπλευρος και σημαντικός. Είναι στην ουσία μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους συντοπίτες μας που ζουν μακριά από την Κρήτη. Είναι η ομπρέλα που καλύπτει κάθε Κρητικιά και κάθε Κρητικό, που ζει, προοδεύει και δημιουργεί μακριά από τον τόπο μας. Και συμβάλλουν στη διατήρηση αλλά και στη διάδοση των ηθών και των εθίμων μας, των παραδόσεων και του πολιτισμού μας, απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την επικράτεια. Ας είναι λοιπόν όλες και όλοι γεροί και δυνατοί, για να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους, να συνεχίσουν να αποτελούν τους πρεσβευτές της Κρήτης σε όλη τη χώρα, να εξακολουθήσουν να κρατάνε ψηλά τα ιδανικά του τόπου μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες τους, για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης. Μιας εκδήλωσης που μας έδωσε την αφορμή να ζήσουμε πολύ όμορφες και ευχάριστες στιγμές, που θα τις κρατήσω μέσα στην καρδιά μου! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, ο Υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης, ως εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ ο Μ. Καρχιμάκης, ο Ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ