Έσβησε η “αρχόντισσα” του Χάρακα και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ

Τελευταία Ενημέρωση:

Στέλεχος της ΝΔ με αναγνώριση και δράση δεκαετιών η Καντώ Αναστασάκη έφυγε από τη ζωή χθες και σήμερα την αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Χάρακα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή το θάνατο της αναφέρεται:

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε σήμερα ένα ιστορικό στέλεχός της: Την ανιδιοτελή αγωνίστρια, πρωτοπόρο στους κοινούς μας αγώνες, Καντώ Αναστασάκη.

Η θλίψη όσων είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε είναι μεγάλη. Αφανής στρατιώτης, από εκείνους που δεν επεδίωξαν αξιώματα ή δόξα, αλλά με τη δουλειά και τη φλόγα τους κράτησαν την παράταξή μας όρθια σε δύσκολους καιρούς.
Τιμούμε την προσφορά της στην παράταξη και τον τόπο μας. Εκφράζουμε στους οικείους της τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης:

“Βαθιά θλίψη προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος της μεγάλης αγωνίστριας της παράταξής μας, της Καντώ Αναστασάκη.
Η αγαπητή μας Καντώ, μία δυναμική και δραστήρια μέχρι τις τελευταίες της στιγμές γυναίκα, συνέδεσε το όνομά της με τους αγώνες και την ανιδιοτελή προσφορά της στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν πρόσωπο αξιοσέβαστο, που χαρακτηριζόταν για την εντιμότητα και το ήθος της, με τα οποία άφησε την σφραγίδα της στην πορεία της παράταξής μας από την θέση της Προέδρου στην Τοπική Οργάνωση του Χάρακα επί σειρά ετών.
Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους της.
Αποχαιρετούμε την Αρχόντισσα του Χάρακα”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...