Ο Μηνάς Μανιαδής στη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Petite Perle 300×250

Ο πολιτικός μηχανικός Μηνάς Μανιαδής, από το Γάζι είναι μέλος της εννεαμελούς διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ μετά τις διαδικασίες που έγιναν για την εκλογή της διοικούσας επιτροπής αλλά και της αντιπροσωπείας.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου ο κ. Μανιαδής συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης   #open TEE  που είχε αναδειχθεί τρίτη δύναμη.

Ο ίδιος ήταν  τρίτος στη σειρά κατάταξης έχοντας λάβει 118 ψήφους.

Με τη  νέα διοίκηση που  προέκυψε κατόπιν συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων "Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" και #openTEE, ο κ. Μανιαδής είναι μεταξύ των μελών που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Πρόεδρος μετά την ψηφοφορία για τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, είναι  ο Μιχάλης Χωραφάς από τη  «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών».

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο επικεφαλής της  #open TEE  Γιώργος Ταβερναράκης ο οποίος θα είναι ο πρόεδρος στο επόμενο ήμισυ της θητείας.

Πρόεδρος του νέου προεδρείου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ, αναλαμβάνει ο Ιωάννης Σχινάς , αντιπρόεδρος η Μαρία Λυδάκη και Γενικός Γραμματέας ο Ηλίας Σπανάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ