“Οχυρώνονται” και μετρούν τις πληγές τους στις Κορφές

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεγάλες οι πληγές που άφησε η τελευταία κακοκαιρία με της έντονες βροχοπτώσεις στην αγροτική οδοποιία  Κορφών.

Παρά της φιλότιμες προσπάθειες από το Δήμο Μαλεβιζίου, δεν επετράπη να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των κατολισθήσεων σε δρόμους και ποταμούς λόγο της μεγάλης ολισθηρότητας και αστάθειας, λόγο ανισόπεδων κλήσεων στους χωματόδρομους, επικινδύνως χαραγμένων δρόμων, ογκώδους λάσπης.

Οι Ιρλανδικές διαβάσεις στις Κορφές, οι μεγαλύτερες στον αριθμό στον Δήμο Μαλεβιζίου, παραμένουν κλειστές, καθ’ ότι περιμένουμε και νέο κύμα κακοκαιρίας.

Οι περιοχές που έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα είναι Αμάτι, Οπίσω ποταμός, Σιδερίτης προς Άγιο Γεώργιο, βαθειάς, Βολάκους, Κάτω Νοτικά στου Σαλιμά, Πλάι του Αετού προς σκοτωμένου το ρυάκι, και δεν είναι δυνατή οι προσέγγιση τους μέχρι αποκαταστάσεως αυτών, μιας και είναι στις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου Μαλεβιζίου.  

Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Μαλεβιζίου βρίσκεται στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών από όλες τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...