Στην κοπή πίτας του δημοτικού γυμναστηρίου ο Μενέλαος Μποκέας (φωτ.+video)

Petite Perle 300×250

Το δημοτικό γυμναστήριο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την παρουσία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, των Αντιδημάρχων Γρηγόρη Φασουλάκη, Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, Χρύσας Λυρώνη, του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Τάσου Λιαδάκη, του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ρεράκη και του ειδικού συνεργάτη Νίκου Πατραμάνη.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και έδειξαν έμπρακτα ότι περιβάλλουν, συμμετέχουν και στηρίζουν αυτή τη δομή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από την εκκλησία παρευρέθηκαν ο πατήρ-Χρυσόστομός Νικάκης και ο πατήρ-Μιχαήλ Παναούσης που εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το γυμναστή Κυριάκο Σταματάκη για το έργο που επιτελεί και αναγνωρίζεται διαχρονικά από τους δημότες.

Ο Μενέλαος Μποκέας  τόνισε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τον αθλητισμό και ανέφερε ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες στο γυμναστήριο να αναβαθμιστούν και να δημιουργηθούν νέοι χώροι άθλησης για τους πολίτες όλων των ηλικιών.

Ο Δήμαρχος έκοψε την πίτα και τυχερή ήταν η Κατερίνα Τζεδάκη που κέρδισε ένα εξάμηνο παρουσίας στο γυμναστήριο δωρεάν. Στη σύντομη τοποθέτηση του ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Κυριάκος Σταματάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τη νέα δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον που έχει δείξει σε αυτή την κοινωνική δομή και τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική από εργαζόμενους και αθλούμενους κάτι που φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ