Έτοιμο το έργο στην οδό Μακεδονίας

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην Αμμουδάρα

Δύο ημέρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση που έγινε από το Δήμο στην οδό Μακεδονίας, για να αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Η συγκεκριμένη οδός σε κάθε δυνατή βροχή πλημμύριζε καθώς τα όμβρια ύδατα συγκεντρώνονταν στο επίπεδο σημείο του δρόμου στη συμβολή με την Ανδρέα Παπανδρέου.

Εκεί  τοποθετήθηκε αγωγός 120 μέτρων ενώ έγινε και άλλη μια παρέμβαση προκειμένου τα όμβρια ύδατα να κατευθύνονται προς τον αγωγό που συνδέθηκε με το κεντρικό  δίκτυο ομβρίων υδάτων που είναι επί της   επί της Ανδρέα Παπανδρέου.

Το έργο αυτό λειτουργεί συνδυαστικά με αυτό που έγινε στην οδό Κω προκειμένου τα νερά της βροχής να καταλήγουν στη θάλασσα, καθώς και εκεί τοποθετήθηκε ένας ακόμα αγωγός μήκους περίπου 100 μέτρων.

Το έργο νωρίς το πρωί επισκέφθηκαν  ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδάκη και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Βάμβουκα,

  Τις παρεμβάσεις αυτές είχε ανάγκη η περιοχή καθώς κάθε χειμώνα με τις βροχές οι κάτοικοι και οι οδηγοί έρχονταν αντιμέτωποι με δυσάρεστες  καταστάσεις .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ