Πολιτικές συγκεντρώσεις και κοπές πίτας από το ΚΚΕ σε περιοχές του Ν. Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Πολιτικές συγκεντρώσεις οργανώνουν τις επόμενες ημέρες οι ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής τους δραστηριότητας αλλά και της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα με βάση το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση:

Η ΚΟ Χερσονήσου την Παρασκευή 17 Γενάρη στις 8μμ, στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στο Κοκκίνη Χάνι με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και λαϊκό γλέντι.

Η ΚΟ Μεσαράς το Σάββατο 18 Γενάρη στις 8.30 μμ, στην ταβέρνα «ΟΑΣΗ» στα Καπαριανά Μοιρών του Δήμου Φαιστού με ομιλητή το Μανώλη Συντυχάκη. Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας και κρητικό γλέντι με τους μουσικούς Μελεσσανάκη Ζαχαρία, Παπαδάκη Στέλιο, Λουλούδη Σταύρο και Δουλγεράκη Λάμπη.

Η ΚΟ Μαλεβιζίου Σάββατο 18 Γενάρη στις 6μμ, στην αίθουσα της Λαικής Συσπείρωσης του δήμου Μαλεβιζίου με ομιλητή τον Βασιλειάδη Σάββα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης. Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ΚΟ Καλλιτεχνών την Κυριακή 19 Γενάρη στις 7μμ, στον «Καφενέ του Καγιαμπή» με ομιλητή τον Ταβερνάρη Μάριο, υπεύθυνο της επιτροπής πολιτισμού της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης. Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ΚΟ Ανατολικών συνοικιών Ηρακλείου την Κυριακή 19 Γενάρη στις 7μμ, στο ΚΑΠΗ της Αλικαρνασσού όπου θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...