Στην Αθήνα υπό άκρα μυστικότητα ο στρατάρχης της Λιβύης Χαλίφα Χαφτάρ

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην Αθήνα ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με Λιβυκά Μέσα ενημέρωσης.

Ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, έφθασε στη χώρα μας υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, από τη Βεγγάζη, ενώ η έλευσή του δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας.

Επισήμως η κυβέρνηση τηρεί σιγή… ασυρμάτου και δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξή του είχε προϊδεάσει νωρίτερα, πως επίκειται μια μεγάλη διπλωματική πρωτοβουλία, ερωτηθείς για την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη του Βερολίνου. Και κατά πληροφορίες αναφέρονταν ακριβώς στην επίσκεψη Χαφτάρ.

Ο στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ αναμένεται να έχει συναντήσεις τόσο με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια όσο και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν αναχωρήσει για την διάσκεψη του Βερολίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χαφτάρ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έλαβε πρόσκληση από τη Γερμανία στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...