Καβροχώρι: Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον Δήμαρχο

Petite Perle 300×250

«Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για αυτόν που προσπαθεί» αναφέρουν στη μακέτα που κατασκεύασαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Καβροχωρίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την προσπάθεια ανακατασκευής του νέου τους σχολείου.

Όπως σας έχει αναφέρει η Φωνή του Μαλεβιζίου το Νηπιαγωγείο του Καβροχωρίου, αρκετά χρόνια τώρα έχρηζε άμεσης ανακατασκευής με τους μικρούς μαθητές να είναι αντιμέτωποι με το κρύο και τις βροχές, αλλά και με την χρήση της εξωτερικής τουαλέτας. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή με τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργο Πετούση να έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και να δίνει μάχη με τον χρόνο για να καταφέρει να ανακατασκευάσει το Νηπιαγωγείο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το μοναδικό δώρο των μαθητών του Νηπιαγωγείου Καβροχωρίου, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δήμαρχο, ο οποίος μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών βλέπει να ανταμείβονται οι κόποι του και το όραμά του για ένα καλύτερο αύριο στα σχολεία του Μαλεβιζίου.

Η ανάρτηση του Δημάρχου και το μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς φίλους στο Καβροχώρι:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ