Απέδρασε με το διπλό απ' τον Κρουσώνα ο Ανθεστίωνας

Petite Perle 300×250

Χωρίς να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ ο Ανθεστίωνας απέδρασε με το διπλό νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-1 μέσα στον Κρουσώνα. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος κυρίως στο πρώτο και θα μπορούσε να βάλει παραπάνω από ένα γκολ στην αναμέτρηση αν δεν είχε σε κάκιστη μέρα τον Ζάχο Μαραθιανό που έχασε αρκετές ευκαιρίες και ένα πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 1-1.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά χάρις στα δύο πανέμορφα γκολ των δύο ακραίων τους πήραν τη νίκη.

Στο 6' ο Μαραθιανός βρήκε μέσα στην περιοχή τον Βασιλείου που κινήθηκε σαν κρυφός φορ και εκτέλεσε τον Χρονάκη για το 1-0.

Στο 19' ο Σκούφος εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ από πλάγια ο Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά ψηλά άουτ.

Στο 23' ο Μαραθιανός έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Χρονάκη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 42' ο Τσομπανάκης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια λίγο άουτ.

Στο 58' ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ με τον Βασιλείου αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε ακυρωθεί άλλο ένα γκολ του ΠΑΟΚ πάλι για οφσαιντ.

Στο 62' ο Μακρογιαννάκης με σουτ βολίδα απ' τα 20 μέτρα άφησε άγαλμα τον Κασμερίδη για το 1-1.

Στο 69' ο Μαραθιανός ανετράπη στην περιοχή απ' τον Πύλιο με τον διαιτητή κ. Κρασαγάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος αλλά ο Χρονάκης απέκρουσε εκπληκτικά και κράτησε το σκορ στο 1-1.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το χαμένο πέναλτι 6 λεπτά μετά με τον Τσομπανάκη με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2 κάνοντας έτσι ο Ανθεστίωνας την μεγάλη ανατροπή.

Από κει και πέρα η ομάδα του Μάριου Σηφάκη απέκτησε ψυχολογία και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι.

Η πρώτη ήταν στο 84' με σουτ του Φωτόπουλου που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και η δεύτερη ήταν με σουτ του Τρουλάκη από τη μικρή περιοχή με τον Κασμερίδη να κάνει απίστευτη απόκρουση.

Αυτή η ήττα έβαλε σε σκέψεις τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη που ίσως παραιτηθεί από την προεδρία τις επόμενες μέρες.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Γεωργόπουλος, Χατζησεβαστός, Παπαδιός, Βασιλείου, Ξημεράκης, Πρικάκης(67' Ανωγειανάκης), Σκούφος(78' Καλομοίρης), Στρατήγης, Ξηρός(73' Κοζορώνης), Μαραθιανός.

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Μακρογιαννάκης, Τσομπανάκης, Καπαρουνάκης, Πύλιος, Ψαλιδάκης(82' Μελαδάκης), Φωτόπουλος(90' Δρακάκης), Λιοδάκης(93' Θεοδωράκης), Στρατάκης, Τρουλάκης, Κυριακάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ