Με χατ-τρικ του Τοπούζη ο Αλμυρός 4-2 την ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Νέα σημαντική νίκη για τον Αλμυρό μετά από το διπλό στην Ελιά επιβλήθηκε και της μαχητικής ΑΕΚ στο γήπεδο του με 4-2.

Όλα τα λεφτά ήταν το δίδυμο Κοιλιάρα-Τοπούζη που με τις περίτεχνες ενέργειες του κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα και την αναγνώριση από τους φίλους της ομάδας του Γαζίου.

Ο πρώτος σε κάθε επαφή του με τη μπάλα δημιουργούσε ευκαιρίες για την ομάδα του, ενώ ο δεύτερος ήταν πραγματικά θωρηκτό μα τις τοποθετήσεις του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα έδειξε ότι είναι σέντερ-φορ  κλάσης. Μόλις στο 10΄ από κόρνερ του Κοιλιάρα ο Γιαλούσης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 17΄ ο Σπύρου μαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή από το Δαμιανάκη και ο κ.Πατεμτζής καθυστερημένα υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο  Ντελία και ισοφάρισε 1-1.

Στο 30΄ με εκπληκτική ενέργεια από αριστερά έκοψε στον Τοπούζη που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να πετύχουν γρήγορα ένα τρίτο τέρμα που ήρθε στο 64΄ με έξοχη κεφαλιά του Τοπούζη αφού προηγουμένως ο Απλαδάς είχε σουτάρει στο δοκάρι του Λιουδάκη.

Ένα στιγμιαίο λάθος της άμυνας του Αλμυρού εκμεταλλεύτηκε  στο 72΄ ο Νικολάου και με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-2.

Στο 78΄ ο νεοεισελθών στο παιγνίδι Ζαφείρης μόνος απέναντι στο Λιουδάκη σούταρε δυνατά και απέκρουσε δύσκολα ο πορτιέρο της ΑΕΚ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 83΄ όταν ο Τοπούζης πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ από πλάγια θέση μέσα σε αποθέωση έκανε το τελικό 4-2.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΜΥΡΟΣ:  Γεωργίου, Μαχαίρας, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης(77΄Ζαφείρης), Κοιλιάρας, Λυκούδης, Πλευράκης(46΄Ξενοκτιστάκης), Τοπούζης(88΄Αγαπάκης), Απλαδάς(84΄Μπέρκης)

ΑΕΚ:   Λιουδάκης, Ντελία, Κοκκινάκης, Καραφωτιάς , Κάββαλος, Καλαμιώτης, Σπύρου, Νικολάου, Καραφωτιάς Δημ.(69΄Λιακάκης), Τσίχλας, Νικολάου Χρ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ