Ξεκινούν οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση στην ΕΑΣΗ

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκινάει η διαδικασία ενστάσεων του μέτρου 13.1 – 13.2 και 13.3  (εξισωτική αποζημίωση) όπως κάνει γνωστό η Ένωση Ηρακλείου. Σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Καλούνται οι εγκρινόμενοι παραγωγοί οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί να προσέλθουν μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του τμήματος Επιδοτήσεων της Ένωσης Ηρακλείου και στα περιφερειακά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Πύργου ώστε να υποβάλλουν την ένστασή τους.

Ειδικότερα, για τις περιπτώσεις όπου η απόρριψη οφείλεται σε έμμεση συνταξιοδότηση (π.χ χηρείας, αναπηρίας) ή επίδομα πολυτεκνίας, απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών που αποδεικνύουν τον δικαιούχο της εν λόγω σύνταξης/επιδότησης. Επίσης  απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε περίπτωση ένστασης είναι ο κωδικός TAXISNET .Οι παραγωγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα της Ενώσεως : 2810-378142, 2810-378136, 2810-378144.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...