Ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης εγκαινίασε το νέο λογιστικό του γραφείο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στα Καμίνια από το μέλος του επιμελητηρίου Βαγγέλη Τσαγκαράκη

Το  νέο λογιστικό του γραφείου εγκαινίασε ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου και οικονομικός επόπτης στα Κ.Ε.Κ. την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην οδό Ισαύρων 77 στα Καμίνια.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο χώρο όπου θα μπορούν να επισκέπτονται όσοι το επιθυμούν και να λαμβάνουν τις υπηρεσίες στο χώρο των χρηματοοικονομικών γενικότερα.

Το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι και γνωστοί του Βαγγέλη μεταξύ των οποίων ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Σκουλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσσινάκης, Μιχάλης Ξυλούρης, από το επιμελητήριο ο πρόεδρος Γιώργος Αλιφιεράκης, ο γενικός γραμματέας Μανώλης Σφυρής  και ο οικονομικός επόπτης Γιώργος Φασουλάκης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο παπά-Γιώργης Μαλλιωτάκης, ενώ υπήρχε πλούσιος μπουφές που απόλαυσαν όλοι οι προσκεκλημένοι. Η Φωνή Μαλεβιζίου εύχεται καλές δουλειές στο Βαγγέλη και κάθε επιτυχία σε ότι επιχειρεί.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...