ΠΑΟΚ – Ηρόδοτος στο Κύπελλο

Petite Perle 300×250

Πέρασε άνευ αγώνα ο Μαραθώνας

Η κλήρωση έγινε στο Γάζι και συγκεκριμένα στο "Star Café" σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και μπόλικο ποδοσφαιρικό κους κους από τους εκπροσώπους των σωματείων και όχι μόνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι αντιδήμαρχοι Μπάμπης Κουτσογιάννης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Γρηγόρης Φασουλάκης, ο σύμβουλος του δημάρχου Νίκος Πατραμάνης, ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης.

Ο ιδιοκτήτης του "Star Café", Άρης Σαλούστρος, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης αφού το μπουφέ που ετοίμασε για τους εκπροσώπους των σωματείων ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιο. Φυσικά όλοι τίμησαν δεόντως τα εδέσματα του κ. Σαλούστρου, ο οποίος ήταν παρών και φρόντιζε να μη λείψει τίποτα από κανένα τραπέζι.

Τυχερός της διαδικασίας ήταν ο Μαραθώνας που πέρασε χωρίς αγώνα αφού οι ομάδες ήταν 15.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΟΑ υπέβαλαν αίτημα να δώσουν τους αγώνες τους την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, το οποίο έγινε δεκτό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και την επόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο τελικός του Κυπέλλου φέτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κρουσώνα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να γράψει ιστορία η εν λόγω διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να είναι η μια από τις δυο φιναλίστ ομάδες του τοπικού και διαθέτει την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Άλλωστε μετά την κακή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μια ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα δώσει άλλη αίγλη στον σύλλογο.

Στα δύσκολα έριξε η κληρωτίδα τον ΠΑΟΚ αφού του έπεσε ο Ηρόδοτος, τον οποίο θα υποδεχτεί στον Κρουσώνα στις 5 Φεβρουαρίου.

Αντίθετα ο Μαραθώνας ήταν ο τυχερός της διαδικασίας αφού πέρασε  στους 8 ανευ αγώνος στη σημερινή κλήρωση Κυπέλλου.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια θα παίξουν:

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Γιούχτας 2010 – Ρωμανός

Ποσειδώνας – Γούβες

Ανθεστίων – Γιούχτας

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Θέρισος – ΠΑΝΟΜ

ΠΑΟΚ – Ηρόδοτος

Μινωική – ΟΦΑ

Ρούβας – ΠΟΑ

Στόχος της ΕΠΣΗ είναι ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει στις 25 Μαρτίου αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν υπάρχουν παιχνίδια Γ' Εθνικής, κάτι που κανείς δε γνωρίζει από τώρα.

Παράπονα Κώστα Μπουμάκη για τη διαιτησία

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης, έκανε τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ανθεστίωνα, τονίζοντας ότι αυτά που έγιναν δεν τα έχει ξαναδεί.

Είναι κρίμα η διαιτησία να μη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων σε ένα πρωτάθλημα που ίσως είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, τόνισε και συνέχισε.

«Εμείς με την ήττα που υποστήκαμε θα μείνουμε εκτός πλέι οφ, αν γίνουν. Μας εκνεύρισαν με τα οφσάιντ που ανακάλυψαν και μας ακύρωσαν δυο καθαρά γκολ και κάτι πρέπει να γίνει από τους υπευθύνους της διαιτησίας».

Ο κύριος Μπουμάκης τόνισε ακόμα ότι κάποιοι διαιτητές είναι αλαζόνες και πρέπει να αλλάξουν στάση.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Ιωαννίδης απάντησε σε όσα είπε ο Κώστας Μπουμάκης.

«Στην προηγούμενη κλήρωση με όσα είπα νομίζω ότι τους κάλυψα όλους. Σήμερα κύριε Μπουμάκη διαμαρτυρόσαστε για έναν αγώνα που απ' ότι είδαμε στα στιγμιότυπα, δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνη στον διαιτητή ή στους βοηθούς. Οι διαιτητές μας είναι αρκετά καλοί και δείτε πόσο συχνά τους ορίζει η ΕΠΟ σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών».

Μαραθώνας κατά του Χαραλαμπάκη

Ο γενικός αρχηγός του Μαραθώνα, Λευτέρης Ψαράς εξέφρασε τα παράπονα του για τον βοηθό Χαραλαμπάκη και το ακυρωθέν γκολ που το σκορ έγινε 1-3 και δυο λεπτά μετά όπως είπε ο βοηθός Χαραλαμπάκης υπέδειξε πέναλτι και ο ΕΓΟΗ ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης του απάντησε ότι υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον διαιτητή Ξυπάκη και τον βοηθό Χαραλαμπάκη τονίζοντας ότι ήταν απλά λάθος ότι η επικοινωνία τους κράτησε μεγάλο διάστημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ