Στις 9 Φεβρουαρίου το 11ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού στην Πλατεία Ελευθερίας

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκινούν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2020» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Ομάδων από το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού και το Παιδικό Κυνήγι.

 Αναλυτικότερα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί το 11ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 18o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αλλά και τεράστια συμμετοχή των Ηρακλειωτών.

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να το…τσικνίσουν στο κέντρο της πόλης ενώ η Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Μάλιστα η διαδρομή της Μεγάλης Παρέλασης θα ξεκινήσει από την Πλατεία 18 Άγγλων, θα περάσει από τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, από την Πλατεία των Λιονταριών και τον πεζόδρομο της οδού Ίδης,  θα συνεχιστεί στον πεζόδρομο της οδού Δικαιοσύνης και θα ολοκληρωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ΔΗΚΕΗ καλεί ομάδες, αθλητικά σωματεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς δημόσιους και ιδιωτικούς, συλλόγους, αλλά και ομάδες που κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού (Κ.Κ.Θ.) καθώς και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά, να δηλώσουν συμμετοχή.

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 2813 409853 και 2813 409863 στις κ. Άσπα Φλουρή και κ. Νατάσα Αεράκη, στο email kastriniapokria@dikeh.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου http://www.kastrino-karnavali.gr/

Τέλος,οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου ολοκληρώνονται με τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα, στις 2 Μαρτίου στην περιοχή του Καράβολα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...