Κοπή πίτας απο κοινού για ΟΦΑΜ και ΠΑΟΚ χτες στο Τσαλικάκι

Petite Perle 300×250

Την καθιερωμένη της πίτα για το νέο έτος έκοψε η ομάδα του ΟΦΑΜ στην ταβέρνα "Δαφέρμος" στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι).
Για πρώτη φορά από την ημέρα της επαναδραστηριοποίησης της ομάδας, είχαν τη χαρά κ την τιμή να κόψουμε την πίτα μαζί με το αδελφό Σωματείο του Π. Α. Ο. Κρουσώνα.
Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γρηγόρης Φασουλάκης , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου κ. Βαγγέλης Παρασύρης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Πατραμάνης .
Από την Ε. Π. Σ. Η. το "παρών" έδωσαν οι Θεόφιλος Ασλάνης, Βαγγέλης Πετούσης και Φίλιππος Βερδιάκης.
Το κλίμα ήταν οικογενειακό κι ευχάριστο,ενώ στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος του Μαλεβιζίου πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για την καλή χρονιά, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην ανάγκη να αποκτήσει ο ΟΦΑΜ το δικό του Αθλητικό κέντρο.
Τυχεροί της βραδιάς από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζαχαρίας Μαραθιανός ενώ από τον ΟΦΑΜ ήταν ο Δημήτρης Κυριακάκης, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί.
Το δώρο που κέρδισαν οι τυχεροί ήταν από μια διανυκτέρευση στους ξενώνες "Αετόβιγλα" στον Κρουσώνα.
Ο ΟΦΑΜ με ανάρτηση του στην σελίδα του αναφέρει:

"Από τη πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ενώ θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ πολλές πολλές χαρές".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ