Στη μάχη με τα καλάμια ο Δήμος Μαλεβιζίου (φωτ.+video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Νωρίς ξεκίνησε φέτος η απομάκρυνση των στοιβαγμένων καλαμιών στις παραλίες του Μαλεβιζίου.

Σήμερα από νωρίς το πρωί τέσσερα συνεργεία βρίσκονται στις παραλίες της Αμμουδάρας και του Φόδελε προκειμένου να καθαρίσουν τα βουνά από τα καλάμια στις εκβολές του Γαζανού και του Πανδομάνδρη ποταμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργο Πετούση, στο Φόδελε η εικόνα της παραλίας είναι χειρότερη από αυτή της Αμμουδάρας και στην περιοχή επιχειρούν δύο ξεχωριστά συνεργεία, με τους εργάτες να δίνουν τη δική τους μάχη να προλάβουν πριν χαλάσει πάλι ο καιρός.

Σε δηλώσεις του στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο κ. Πετούσης δήλωσε ότι “Ξεκινήσαμε νωρίς την απομάκρυνση των καλαμιών από τις παραλίες της Αμμουδάρας και του Φόδελε για τον εξής απλό λόγο. Αν τα αφήσουμε θα καταπλακωθούν από τόνους άμμου, με συνέπεια η απομάκρυνσή τους να είναι αρκετά δύσκολη έως ακατόρθωτη. Τον Μάρτιο θα επιχειρήσουμε και δεύτερη φορά και πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου οι παραλίες του Μαλεβιζίου θα είναι καθαρές να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...