Ρέθυμνο: Το σταυροδρόμι των πολιτισμών

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανοίγει η αυλαία για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2020

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020, καλούν όλους θέλουν να υποστηρίξουν το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με όποιο τρόπο κι αν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ρεθύμνης:

“Η πόλη του Ρεθύμνου έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και παρόλο που η επίσημη Καρναβαλική Περίοδος θα ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου 2020 με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, η προετοιμασία των Ομάδων είναι ήδη εντατική, καθώς, οι στολές παίρνουν την τελική τους μορφή, τα άρματα κατασκευάζονται και οι συναντήσεις των Καρναβαλιστών πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο.

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020, καλούν όλους όσοι αγαπούν και θέλουν να υποστηρίξουν αυτόν τον σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο πολιτιστικό θεσμό, να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο επιθυμούν στη Μεγάλη Γιορτή του Ρεθύμνου.

Για προτάσεις, χορηγίες, υπηρεσίες, κ.λπ., μπορείτε να επικοινωνείτε:

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης

Γραφείο Καρναβαλιού

Αρκαδίου 48-50, 74100

Τ.: 2831040140, 2831040142

Fax: 2831040149

e-mail: rethymnocarnival17@gmail.com“.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...