Σοκ στο 95' ο Αετός ισοφάρισε τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Αετός Ανωγείων ισοφάρισε 1-1 τους Νέους Αλμυρού στο Γάζι σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει ούτε τους Νέους που δίνουν μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό ούτε τον Αετό που πάει για άνοδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αετός με ένα εκπληκτικό Σπαχή που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να ήταν μπροστά με 2-0 η 3-0.

Το σκηνικό του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νέους Αλμυρού να είναι πολύ καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ με τον εκ των κορυφαίων παικτών του Μιχάλη Φιτσοδασκαλάκη. Ο Παγωμένος στη συνέχεια απέκρουσε πέναλτι του Σπαχή ο οποίος όμως γέλασε τελευταίος αφού ισοφάρισε στο φινάλε.

Στο 10' σουτ του Σπαχή μέσα από την περιοχή στο δοκάρι του Παγωμένου.

Στο 12' ο Μαρής βρέθηκε απέναντι στον Παγωμένο αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των Νέων Αλμυρού.

Στο 19' ο Ιωαννίδης από καλή θέση σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20' σουτ του Καναβάκη απέκρουσε πάνω στη γραμμή ένας αμυντικός.

Στο 34' κοντινή κεφαλιά του Σπαχή η μπάλα άουτ.

Στο 42' ο Σπαχής από τη μικρή περιοχή πλάσαρε και έσωσε ο Παγωμένος.

Στο 58' τρομερή μπαλιά του Βελιβασάκη στον Φιτσοδασκαλάκη που μόνος με τον τερματοφύλακα άνοιξε τη μπάλα πολύ και στη συνέχεια έκανε επιθετικό φάουλ.

Στο 72' ατομική προσπάθεια και σουτ του Καναβάκη άουτ.

Στο 74' από βολέ του Παγωμένου ο Φιτσοδασκαλάκης μπήκε στη περιοχή, πλάσαρε άψογα και έγραψε το 1-0.

Στο 81' σε ανατροπή του Σπαχή μέσα στη περιοχή δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε εκπληκτικά ο Παγωμένος.

Στο 95' από λάθος της άμυνας των Νέων Αλμυρού ο Σπαχής με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τσικανδυλάκης, Ξυπάκης(46' Φιτσοδασκαλάκης), Παπαδάκης, Κανάκης, Ζηλακάκης, Χασουράκης, Κοτζαγιώτης(87' Κουναλάκης), Καναβάκης, Μέττο(82' Χνάρης), Βελιβασάκης.

Αετός Ανωγείων: Τσαχάκης, Ιωαννίδης, Μέμος, Ανδριαδάκης, Ξημέρης, Κονιός, Κρητικός, Παγκαλάκης, Σπαχής, Δραμουντάνης, Μαρής(82' Σκουλάς).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ