Βήμα πρωτιάς για τον ΟΦΑΜ 5-2 τη Δόξα

Petite Perle 300×250

Χορταστικό ήταν το θέαμα στο γήπεδο του Λίντο όπου ο πρωτοπόρος ΟΦΑΜ συνέτριψε με 5-2 την ομώνυμη ομάδα διατηρώντας τα πρωτεία στο δεύτερο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδριαδάκη μπήκαν σοβαρά από το ξεκίνημα του παιγνιδιού και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 3-0.

Στο 14΄ ο Σφακιανάκης με κεφαλιά έκανε 0-1, ενώ στο 23΄ ο Μοχιανάκης με σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2. Μετά από δύο λεπτά 35΄ με αυτογκόλ του Λίβα το προβάδισμα του ΟΦΑΜ διευρύνθηκε και έγινε 0-3.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ ο Μοχιανάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Δόξας πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-4.

Η Δόξα αντέδρασε και μείωσε σε 1-4 με κοντινό σουτ Χνάρη μετά από ασίστ του Τζαγκαράκη.  Στο 70΄ όμως ο Αεράκης με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-5 για τον ΟΦΑΜ.

Το τελικό σκορ 2-5 διαμορφώθηκε στο 87΄ με φοβερό σουτ του Γκιουλμιχάλη έξω από την περιοχή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΟΞΑ:  Παπατσαρούχας, Ξυστράκης, Τζαγλιώτης, Τζαγκαράκης, Λίβας, Πανούσης(72΄ Ματαλλιωτάκης), Καβαλέρος(46΄ Τσικανδυλάκης), Βλαχάκης(55΄ Γκιολμιχάλης), Βαρβεράκης(80΄ Στρατάκης), Χνάρης, Πεδιαντάκης.

ΟΦΑΜ:  Σαμαριτάκης, Μαργαριτσανάκης, Σταυρακάκης, Λαδουκάκης, Κτιστάκης, Σφακιανάκης, Σκουλούδης, Κολαρετάκης(75 Κυριακάκης), Μοχιανάκης, Αεράκης, Ανδριαδάκης(65΄ Γενιτσάριδης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ