Έχασε τη νίκη στο τέλος ο ΠΑΟΚ στις Μοίρες (1-1)

Petite Perle 300×250

Αν και ήταν πολύ καλύτερος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Κρουσώνα έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στις Μοίρες στο τέλος του παιχνιδιού και έφυγε με τον ένα βαθμό με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγείται με 2 και 3-0 αλλά μετά το γκολ του Πρικάκη νωρίς στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ξανά σκοράρουν.

Από την άλλη πλευρά οι Μοίρες είχαν παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ισορρόπησαν και με χρυσή αλλαγή του Κιόρρι έγινε το 1-1 και οι γηπεδούχοι πήραν τουλάχιστον ένα βαθμό.

Μόλις στο 3' ο Πρικάκης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 πολύ γρήγορα.

Στη συνέχεια ο Μαραθιανός ήταν αρκετά απειλιτικός αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Μοίρες είχαν μια καλή προσπάθεια στο με τετ α τετ του Βατσινά αλλά ο εξαιρετικός σε αυτό το παιχνίδι Λεοντιάδης απέκορυσε δύσκολα.

Στο 65' ο Βασιλείου έβαλε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κλειδώσει το παιχνίδι την έχασε ο Καλομοίρης που αστόχησε στο τετ α τετ με αντίπαλο τον Καλυκάκη.

Στο 88' ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αστοχία του και ο Κιορρι από σέντρα του Ηλιάκη έκανε το 1-1.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν ο Ξηρός που έπαιξε στόπερ, και στη μεσαία γραμμή Σκούφος και Πρικάκης.

Συνθέσεις:

Μοίρες: Καλυκάκης, Μασέλης Κουτσάκης, Ιερωνυμάκης, Αντωνάκης,Καργάκης Σ, Καργάκης Α (77' Κιόρι), Ηλιάκης, Βατσινάς, Μπαστάκης, Φανουράκης

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Παπαδιός, Χατζησεβαστός (66' Γεωργόπουλος), Ξημεράκης, Ξηρός, Σκούφος, Πρικάκης, Βασιλείου, Μαραθιανός (78' Καλομοίρης), Ανωγειανάκης, Κοζορώνης (81' Στρατήγης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ