Μεγάλο διπλό για τον Αλμυρό κέρδισε 0-2 το Ζαρό(pics+video)

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ο Αλμυρός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και πήρε μια δίκαιη νίκη με 0-2 επί του Ζαρού στη Μεσσαρά.

Ο Αλμυρός ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκόραρε με τους Απλαδά και Τοπούζη και συνεχίζει το νικηφόρο σερί του.

Από την άλλη πλευρά ο Ζαρός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον Αλμυρό στο 36' από το σημείο του πέναλτι αλλά την εκτέλεση του Μόντι απέκρουσε εκπληκτικά ο Γεωργίου που κράτησε το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.

Στο 5' ο Γεωργίου συγκρούστηκε σε έξοδο που έκανε με τον Μητρόπουλο με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν για αρκετή ώρα κάτω και τελικά ο παίκτης του Ζαρού έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο τερματοφύλακας του Αλμυρού ενώ έμεινε και αυτός αρκετή ώρα κάτω ζαλισμένος σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα.

Στο 18' ο Γενιτσαρίδης έκανε τη σέντρα, ο Τοπούζης από το ύψος της περιοχή έσπασε με το στήθος τη μπάλα στον Απλαδά, που με σουτ-βολίδα έκανε το 0-1.

Στο 36' ο Ξενοκτιστάκης ανέτρεψε στην περιοχή τον Λαδιανό με τον διαιτητή κ. Κρασαγάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μόντι αλλά ο Γεωργίου έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε εκπληκτικά.

Στο 50' ο Κοιλιάρας έπαιξε κάθετα στον Τοπούζη που σούταρε μέσα από περιοχή αλλά απέκρουσε εξαιρετικά ο Χατζιδάκης με τα πόδια.

Στο 62' ο Αναγνωστάκης έπαιξε πλάγια μέσα στη περιοχή τον Λαδιανό που σούταρε διαγώνια άουτ.

Στο 76' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση, απέκρουσε και πάλι δύσκολα ο Χατζιδάκης.

Στο 91' από σέντρα ο Τοπούζης βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και από κοντά έκανε το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη.

Συνθέσεις:

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Λαδιανός (79' Κόκκινος ), Γκλεζάκος (88' Χαραλαμπάκης), Καλεμάκης, Μητρόπουλος (13' λτ. Ανδρεαδάκης) , Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι (67' Λέσι), Κουρουθιανάκης, Παραθύρας, Αναγνωστάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Μαχαίρας, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης, Ξενοκτιστάκης (46' Αγαπάκης), Κοιλιάρας (83' Ζαφείρης). Τοπούζης, Λυκούδης (89' Μεντουδάκης), Απλαδάς (67' Μπέρκης).

Η φανταστική απόκρουση του Γεωργίου στο πέναλτι του Μόντι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ